Wat doe jij met je tijd?

Wat doe jij met je tijd?

maart 5, 2020 0 Door admin

De bovenstaande foto is genomen tijdens een event dat life changing was voor mij. Maximum Potential. Twee dagen lang was ik daar met meer dan 700 onbekenden, maar allemaal met hetzelfde doel: persoonlijke groei. Na dit evenement is mijn leven drastisch verandert kan ik je zeggen.

Coaching
Ik ging om zoek naar een coach om persoonlijke belemmeringen aan te pakken, die vond ik in Klementine Vis. Elke sessie was waardevol en elke sessie leerde ik weer iets. Iets over het leven, maar bovenal iets over mijzelf. De sessies hebben echt bijgedragen aan hoe ik nu in het leven sta en ik vind het oprecht jammer dat we volgende week onze laatste sessie hebben staan.

Verandering qua onderneming
Ik gooide het roer om in mijn onderneming en besloot om mijn hart te gaan volgen. Geen personal- of virtual assistant meer, maar doen wat ik echt graag wilde doen. Ik wilde mij niet meer laten leiden door angst. Er was nog wel een klein duwtje in de rug nodig van Amber van Leeuwen van The Social Good Girl, maar ik kan oprecht zeggen dat ik nog geen moment spijt heb gehad.

Het verschil tussen toen en nu
Mijn leven ziet er nu zo anders uit dan voor deze twee dagen. Waarom? Omdat ik ervoor KOOS om verantwoordelijkheid te nemen en andere wegen in te slaan. Ik koos ervoor om mijzelf op één te zetten en mijn leven anders in te richten. Wat we wel eens vergeten is dat de dingen die gebeuren, de dingen die ons lijken te overkomen, het gevolg zijn van de keuzes die we maken. Ik wilde niet langer in de ‘boehoe kijk mij zielig zijn’ – rol zitten (niet dat ik daar echt in zat, maar soms voelde het wel zo). Nee, ik wilde verandering. En die verandering begon toch echt bij mijzelf.

De belangrijkste boodschap
Tijd is een kostbaar bezit. Zoals tijdens deze twee dagen veelvuldig werd gezegd “Het leven heeft een deadline”. We hebben allemaal ‘maar’ 24 uur in een dag zitten en meer gaan het er niet worden. Deze tijd wil je dan toch ook benutten aan zaken die je energie geven? Aan dingen die toegevoegde waarde hebben voor je? Ik kwam erachter dat ik zoveel tijd en energie gaf aan dingen (en mensen) die mij niets opleverde en soms zelfs juist heel veel kostte. Ik wilde dit niet langer en besloot dat aan te pakken.

En jij kan dat ook…
Tijdens mijn cursus leer ik je hoe je zo efficiënt mogelijk met je tijd om gaat. Hoe je ervoor kan zorgen dat die ochtend- en avondspits een stuk gemoedelijker loopt. Hoe je de grip weer krijgt op je huishouden én je leven. Maar bovenal hoe je ook meer tijd aan jezelf kan besteden.

Klik hier voor meer informatie of stuur mij een e-mail.

Zoals Gandalf ook zegt in Lord Of The Rings “All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ❤️

Liefs,
Nynke

Photo by: Guido Pijper