Workshop 14 maart geannuleerd

Workshop 14 maart geannuleerd

maart 13, 2020 0 Door admin

Voor elkaar zorgen, naar elkaar omkijken, juist in tijden van ‘angst’. Je kan vinden wat je vindt van alle maatregelen rondom het Corona virus, maar feit is wel dat er een kwetsbare groep mensen in onze samenleving is die we voor dit virus moeten beschermen. Overigens niet alleen voor dit virus, maar gewoon te allen tijde.

Ik zag gisteren de persconferentie en ineens kwam die binnen. Tot gisteren vond ik het allemaal nogal overdreven, maar gisteren kwam er een omslagpunt. Ineens dacht ik aan mijn oma van 96 jaar, mijn opa van een paar jaar jonger (weet zijn precieze leeftijd niet meer haha). Een kwetsbare groep. Maar ook aan die mensen die ik ken die al tijden kampen met bepaalde ziektes. Ook een kwetsbare groep. 

Ik ging met gemengde gevoelens naar bed, want wat betekenen deze maatregelen voor mijn workshop van morgen (zaterdag)? 

Vanochtend heb ik alle deelnemers van mijn workshop een bericht gestuurd. Mijn workshop is dan wel niet voor 100+ mensen, maar ik ben wel al de hele week niet fit en kamp nu nog steeds met een licht verkoudheidje en een lichte keelpijn. Aangezien het RIVM iedereen oproept om dan thuis te blijven, wilde ik de deelnemers hiervan op de hoogte stellen. Aan hen vervolgens de keuze. Dit heeft er dan ook toegeleid dat ik mijn workshop ga verplaatsen. Een nieuwe datum heb ik nog niet, maar zodra ik die heb horen jullie het als eerste! 

Voor de één is dit misschien een overdreven maatregel, maar voor mij voelt het goed. Het voelt als bijdragen aan een maatregel. Het voelt als bijdragen aan het beschermen van die kwetsbare doelgroep die dat, juist nu, heel hard nodig heeft.

Liefs,
Nynke

PS: De online cursus die zondag start, gaat wel gewoon door. 🤗 Het grote voordeel van online zullen we dan maar zeggen. 😉 Je kan je hiervoor nog steeds opgeven. Stuur me gerust een privé bericht voor meer informatie of om je plekje te reserveren.⁠

Photo by Jomjakkapat Parrueng on Unsplash